diumenge, 4 de maig del 2008

Visita a Girona

Feia temps que no anava a Girona i ahir vam decidir anar a fer un tomb.
En els últims anys he anat amb la bici per fer les rutes Girona-Olot-Girona, o Girona-Sant Feliu de Guíxols-Girona. També havia anat a veure 'Girona, temps de flors' però feia anys que no hi anava simplement a passejar i a perdre'ns pels carrerons.

Girona és una ciutat que m'agrada moltíssim, ho té tot, tranquilitat, encant, ....


Ahir, a més, va fer un dia molt maco que convidava a perdre's pels carrerons del Call Jueu, passejar per les paradetes, veure la exposició de fotografia que hi havia, seure´s a pendre un te a la fresca...

Per cert, a qui pugui interessar: el cap de setmana que ve comença 'Girona, temps de flors' i és molt maco veure com decoren el patis interiors de moltes de les cases senyorials amb flors. Si no heu anat mai us ho recomano.

9 comentaris:

helena ha dit...

ës una ciutat d'aquelles per perdre's amb tranquilitat. Jo de tant en tant hi vaig si al museu del cinema hi fan alguna cosa que m'interessi.

Striper ha dit...

Girona m'encanta, Girona m'enamora..

Striper ha dit...

Pasa per casa meva.

Mireia ha dit...

Girona.... hi vaig viure prop de déu anys i és una ciutat especial , sobretot el barr vell.... Val la pena perdre's´hi

Anònim ha dit...

És preciosa tant la ciutat com els voltants :) a Tarragona tenim coses maques eh també! si mai voleu venir!!!!

2Rodes ha dit...

Tarragona és una assignatura pendent que tenim. Mai he estat!!!
Mentre passejaven per Girona ho vam comentar i serà la pròxima 'excursió urbana' que farem. També tenim pendent el delta de l'Ebre...

pufff!!!! tinc tants llocs als que anar que m'estresso només de pensar-lo :P

Carme ha dit...

molt maco girona.. ja hi vaig passar un cap de setmana i la veritat es que va cundir força. molts raconets on predre´s i molt bonic cadaquès, roses.. la foto que has penjat em recorda un xic a florencia, al pont de florencia

2Rodes ha dit...

Sí que és veritat que aquesta foto te un 'toque'de Florència. No sé si és el riu o la estructura o el color de les cases... però sí que fa recordar a Florència.

Mireia ha dit...

Tot recorda florència; a mi les dues ciutats m'encanten i les imatges que veus a la riba de l'Arno són tant semblants....ho són tant que et robo la foto ( amb el teu permis) i faig una prova al blog.