divendres, 30 de maig del 2008

LA mal-INTERPRETACIÓ DELS EMAILS

En la época en la que vivim la comunicació entre els diferents departaments de les empreses acostuma a fer-se per email amb el risc que això comporta. És per això, que tot i no haver tingut mai cap mala experiencia amb el tema, sempre vaig amb molta cura quan n'escric un. I és què les paraules se les endu el vent pero un email... un email mai saps fins a on pot arribar!

Doncs això, tot i anar amb cura avui he estat víctima d'una d'aquestes malinterpretacions.

He hagut de sol·licitar, per telèfon, al magatzem que em trobessin un paquet que el meu client havia decidit que no volia quan aquest ja es trobava preparat per ser carregat en un camió amb un munt de paquets més. M'han dit que era molt complicat perquè a més havien de preparar més paquets. De totes maneres, 3 hores després he rebut un email confirmant-me que havien aconseguit localitzar el paquet. M'he posat molt contenta i com que jo sempre he pensat que 'de bien nacido es ser agradecido' he escrit un email dient: 'Aquest matí m'heu dit que seria difícil trobar el paquet, però al final l'heu trobat, així que moltes gràcies!'. Fins i tot li he dessitjat un bon cap de setmana!!! Doncs m'ha contestat: 'Al matí t'hem dit la veritat, no ha estat fàcil trobar-lo'.
Se m'ha quedat una cara de mico....perque a més el mail s'havia enviat al cap de magatzem i a un altre responsable...
He preferit no contestar ni dir res...'pa ké?... pa kagarla?'... I això que jo soc de les que no té problemes amb ningú i parlo i ric amb tothom...
No sé... potser la que ho ha malinterpretat he estat jo...
Aquest és només un exemple. En conec més d'un que ha tingut problemes molt importants per un simple i innocent mail...

Suposo que són els inconvenients de les noves tecnologies!

6 comentaris:

Wambas ha dit...

Que em vas a dir a mi?, que fins i tot vaig ser despatxat d'una feina per un mail ben interpretat (mai us queixeu de la feina al vostre cap per mail, que de seguida, per molt bon paio que sigui, ho reenviarà al seu superior)

2Rodes ha dit...

Carai noi!
Està clar que són un arma molt perillosa!

Salut!

Martha! ha dit...

Amb lo bonic que és el fet que et donin les gràcies... i et burden quasibé!
aix... com està aquest món eh?
un petó

Striper ha dit...

Doncs si a cop de mail també espot embolica la troca.

Anònim ha dit...

Ups ja et dic jo que aquestes coses passen... i tant.. o no s'entenen les coses o no arriben... un altre dia t'hi fixaràs més, ja n'has tret la part positiva :) i no hi pensis ja és dissabte :)

helena ha dit...

No tant sols passa amb els mails, també m'ha passat al messenger.

I es que s'ha d'especificar molt quan escrius perque d'avegades el to o les intencions no es poden adivinar...