divendres, 30 de maig del 2008

Chocolat i Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Aquesta setmana he vist aquestes dues pel·lícules.

Diumege passat vaig veure Chocolat tranquil·lament a casa. És una d'aquestes pel·lícules que tenia ganes de veure però per a la que mai trobava el moment. La veritat és que em va sorprendre, i tal i com ja m'havien avisat em van venir unes ganes enormes de menjar xocolata mentre veia la pel·lícula i... no us enganyaré, un bombó va caure... o potser van ser dos?
Es tracta d'una història molt tendra que crec que pot agradar a tothom.

I ahir vam anar a veure Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Ho escric en anglés perque amb un parell de companys de la feina vam decidir anar a veure-la en V.O.S.E.
M'encanta en Harrison Ford! :)
Amb els anys que té i lo atractiu que és...
Però bé... em centro en la pel·lícula. És entretinguda, amb tocs d'humor, i plena d'acció tal i com totes les anteriors històries d'Indiana Jones.
Valoració: em va agradar.

Després sopar a un restaurant siri... amb unes trufes gelades de postre (assaborint tots els matiços de la xocolata :) ) i tornada a casa amb el bicing, fent un tomb nocturn per Barcelona amb una temperatura molt agradable...

2 comentaris:

Striper ha dit...

lo del restaurant siri sona molt bé.

Anònim ha dit...

Eiii feia dies que no et llegia... Saps, m'agrada l'energia que traspasses al dir que estaves genial amb la pel·lícula, el bicing, el restaurant, aquestes petites coses són les que ens donen força i esn fan estar bé, m'has donat bon rotllo. I de les pelis, què t'he de dir? Chocolat gaire bé no la recordo... i Indiana Jones noé el meu ford i ell clar a mi no m'agrada... però m'agrada que estiguessis bé! i els bombons eren bons oi? :)