dimarts, 24 de juny del 2008

Revetlla de Sant Joan


Ahir a la nit, per la revetlla, vaig anar a una festa on únicament coneixia al meu acompanyant. Tot i que havia sentit parlar d'un parell que em podria trobar allà mai havia coincit amb ningú a cap puesto, però bé... per què són les festes si no és per conèixer gent???

Vam arribar els primers, just a l'hora que ens havien convocat. Només estaven nosaltres i els 'organitzadors' de la festa (era casa seva), la resta va començar a arribar una hora i mitja més tard....(no acabo d'acostumar-me a la impuntualitat!)

Però bé, m'ho vaig passar molt bé, no era la única que no coneixia ningú i això uneix :P, bé, això i la cervesa, la sangria i el vi, jejejeje

A l'hora de tornar cap a casa vam decidir agafar el bicing. Potser el nostre estat no era el més apropiat però no hi havia gaire trànsit i s'anava de conya... M'encanta anar en bici de nit per barcelona, amb la fresca... tens una sensació de llibertat....(crec que el meu cervell encara es troba sota els efectes de l'alcohol :P)

Resumint la meva revetlla de Sant Joan: gent molt maca, sangria molt bona, i passejada en bici més que agradable per barcelona : un 10!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I és que sona genial :) Barcelona amb poc trànsit de nit i amb una mica d'alchol a les venes es va genial, me'n alegro que anés bé!

helena ha dit...

M'encanta la bici a la nit però hem fan pànic els petards. I encara estan tirant ainnnssss...

Striper ha dit...

Jo no vaig abusar gaire del alchol vi i una mica de cava pero em vaig fer portar, i per el meu gust masa petards potser soroll per soroll.

Martha! ha dit...

Jo vaig passar la revetlla a Mallorca i a veritat es que va ser genial! erem tres amigues, lluny de tot i potser ha sigut una de les nits d'aquest 2008 que he somrigut mes!
un peto, i m'alegro de la teva revetlla!