dissabte, 16 d’agost del 2008

Ja està, ja s'han acabat...

Vaig marxar pràcticament sense dir adeu avui farà dues setmanes. Que consti que no era la meva intenció però conforme s'anava acostant la data de marxar anaven sortint més coses a fer però bé... les vacances han anat molt bé.

He fet un recorregut per Eslovenia, Bosnia i Croacia. Tot m'ha agradat molt, però les ciutats amb les que em quedo són: Ljubjlana i Sarajevo. La costa dàlmata és molt maca però saturadíssima... és lo que té viatjar en Agost!!

De Ljubjlana m'ha sorprés lo preparada per anar en bici que està. No m'ho esperava gens!!! Hi ha moltíssimes pels carrers i només les lliguem amb una cadeneta de res, i de vegades ni tan sols la lliguen a un punt fix! flipant!

De Sarajevo m'ha agradat molt el districte de Bascarsija i sobretot el Cevapcici, tot un descubriment culinari! A la nit també era molt maco veure iluminades les mesquites. A la resta de la ciutat encara són visibles les cicatrius de la guerra.

Han estat 14 dies, 4800 km en cotxe, i moltes experiències viscudes....

Això sí, aquest dilluns tornar a començar....

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja m'han dit que està molt bé tot aquest món pel que has viatjat, i ara ho confirmes... De vegades no hi ha temps per dir adèu! Ara a tornar a la realitat poc a poc...

Striper ha dit...

m'alegra que t'haguis pasat bé i de la tornada malgrat son tornades que costen.

Jesús M. Tibau ha dit...

L'important és tornar carregat d'experiències. Gràcies per enllaçar-me; jo he fet el mateix.
Salutacions

Mireia ha dit...

Ben tornada! Veig que és un viatge que val la pena. És un lloc en què no havia pensat mai, però les poques referències que n'he sentit són bones

Martha! ha dit...

veig que les vacances han anat genials... i doncs, el dilluns que tal? suposo que no tan be! jeje
cuida't.