dijous, 19 de juny del 2008

Una de cal i una d'arena

Ahir vam decidir donar-nos d'alta amb Telefònica (línea+duo), avui m'han trucat a les 7,55 a.m. per preguntar-me si m'anava bé que que m'ho fessin aquest mateix matí i res, a les 13h ja tenia línea de telèfon nova i servei d'internet.

Que bé!!!!

Però avui no tot ha estat positiu... Avui se m'ha punxat una roda!!! Em quedaven 30 min. aproximadament per arribar a casa quan m'he adonat que la roda del dabant feia un soroll extrany, i en el primer semàfor he vist que tenia una xinxeta clavada a la roda. Quina mala llet!!! qui llença xinxetes al terra!!!??? He pensat que seria millor no treure-la i continuar com si res... i quan ja gairebé havia arribat a casa s'ha desinflat del tot. Aisss... almenys ja havia arribat!

Demà em tocarà odissea bicing pel matí... amb què em trobaré??? menys mal que ja serà divendres!! a la tarda portaré la roda a que me l'arreglin i a veure si me la donen demà mateix perque dissabte farà sol i vull anar a la platja!!!
Només espero que la Guardia Urbana no es porti la meva bici pensant-se que està abandonada...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jeje el dia que no et passi res amb bicing i amb la bici... em sap greu és una p... espero que no hi hagi peripècies amb el bicing, i res... almenys tens internet ja!

Striper ha dit...

Vinga pasat el problema de la punxada que dema disfrutis placidament a la`platja.

Wambas ha dit...

Sembla que la teva vida transcorri entre el bicing i internet. De fet necessites internet per a contar-nos les teves odissees amb el bicing.
Per cert, jo avui m'he trobat dues bicis punxades al bicing!!, i he trigat vint minuts en arribar a una parada amb bicis disponibles i decents. Em sembla que em compraré un patinet. Petons

2Rodes ha dit...

Cesc: Avui no m'ha passat res amb el bicing! :P

Striper: ja tinc bici! i demà... a la platja!

Wambas: bé... a part del bicing i internet hi ha més coses a la meva vida... però la bici era el tema central inicalment d'aquest blog :P

helena ha dit...

Jo quan avegades he tingut que deixar la bici més estona de la que m'agradaria deixo una nota enganxada a la bici, aixi la veu la urbana i no se la endú.

A mi m'ha funcionat...