dilluns, 2 de juny del 2008

Bicing 'Vacilón'

Avui dilluns m'he trobat que gairebé el primer contacte amb el món que he tingut ha estat amb una màquina que s'ha rigut de mi durant... calculo que 4 minutets...
Als matins, com gairebé tothom, vaig al minut, tots els meus moviments des de que poso el primer peu a terra estan ficats dintre d'un horari molt ajustat que em permet arribar a l'autobús amb 5 minuts de marge.
El cas és que avui tot estava calculat per no agafar la meva bici i agafar una bici del bicing. Doncs bé, en arribar a l'estació de bicis més propera acosto la meva targeta i m'envia a agafar la bici nº10. Quan arribo a la bici 10 veig que el llum que indica l'estat de la bici està vermell, de totes maneres intento agafar-la però res... Penso que no ho he vist bé, així que torno a la pantalleta i en tornar a posar el carnet em diu que ja tinc una bici agafada! Coi! com que ja tinc una bici? Torno a la 10 i res... que no surt. De sobte veig que la llumeta de la bici nº12 està fent pampallugues, així que m'acosto però justament quan intento agafar-la es queda de color vermell... Doncs res, torno a la pantalleta, fico el carnet i em diu que agafi la bici nª12, vaig a la 12 i la llumeta està de color vermell. Jo acostumo a ser una persona molt deductiva però no tenia temps per posar-me a pensar què coi estava passant, així que anava una altra vegada a la pantalleta quan he vist que la bici 10 tenia el llum fent pampallugues!!!! la he tret ràpidament i cames ajudeu-me!
He arribat amb un parell de minuts de marge!



A la tarda sembla ser que hi ha hagut una incidència amb la comunicació de les estacions i m'ha estat impossible agafar una bici en un trajecte de 30 minuts que finalment he fet caminant... però no em queixaré, que caminar és molt sa!

5 comentaris:

Wambas ha dit...

Si l'estrany és que no et passin més coses amb el bicing!!. Jo ni ha dia que no hagi de rebutjar alguna de les bicis que me toquen per que està una roda punxada, o té la roda del darrera bloquejada, o la cadena fora, o no li va el fren del darrera,...
És més el neguit d'anar a recollir la bici o de deixar-la que no pas el de jugar-te la vida entre els cotxes.
Que la sort t'acompany demà!

Striper ha dit...

Ostres avui el bicing te ha fet balla la padrineta.

Anònim ha dit...

Jeje he rigut amb l'explicació que ens has fet, aquestes coses passen i hi ha dies que no funciona pas res! I caminar està bé i si pots fikar-te música enkara més! Salut!

Martha! ha dit...

i desprès diuen que el més fàcil és agafar la bicileta no??

deu ni do... jejej
besets!

helena ha dit...

Estic fins els piii del bicing, l'altre dia vaig estar mitja hora donant voltes per poder deixar la bicicleta dels nasos i l'altre dia una no frenava...

Crec que passo de bicing prefereixo també caminar o quan arribi l'horari d'estiu aniré amb una plegable quan hagi de fer feina despatx.

Bbbbbrrrrrrrrr.... era massa maco per ser perfecte en fi...