diumenge, 27 de juliol del 2008

Prométeme

Ahir vaig anar al cinema a veure Prométeme de Emir Kusturica. No soc una gran admiradora d'aquest director però em van proposar anar al cine a veure-la en VOSE i vaig pensar que era millor sortir a airejar-me que passar la ressaca a casa. A més aquest estiu marxem a fer una ruta pels balcans així que em va venir de gust ambientar-me una mica.
Potser no era la pel·licula més apropiada per veure amb ressaca pero em va agradar i em va semblar molt divertida. Però així és Kusturica!
Ara només espero que realment la visió que ens dona de Serbia sigui una visió exagerada de les mafies! :P

Conclusió: película recomanable.

divendres, 25 de juliol del 2008

Divendres Nit

I avui ho hem tornat a conseguir, hem coordinat agendes i ens tornem a juntar els companys de feina per fer Mojito + sopar + festa


No hi ha res com tenir bon rotllo a la feina. Passem moltes hores junts i això uneix.
Està clar que no amb tots per igual... però això ja passa a la vida, és qüestió de compatibilitats. I ens hem juntat un grupet ben maco!

Marxo! en metro però potser torno en bici! (a veure que us puc explicar demà :P)

Bon cap de setmana

dijous, 24 de juliol del 2008

Efectes Paranormals

Aquest matí he viscut en primera persona i a casa un efecte d'aquests que coneixem com paranormal.
Quan m'he llevat he fet el recorregut de sempre: wc i cuina, i mentre arribava a la cuina i veia la llum que entrava pel balcó al menjador pensava en que probablement estava una mica ennuvolat. El cas és que m'estava preparant el café quan des de la porta de la cuina he vist que hi havia la llum del menjador oberta! He pensat que la meva parella s'havia llevat i que havia estat molt silenciós perque no havia sentit res, però no, ell no hi era, no hi havia ningú al menjador, i ell encara dormia perque l'he hagut de despertar per dir-li que el llum s'havia encés sol. Pràcticament m'estava enxegant perque pensava que li estava prenent el pel, quan he apagat el llum i no ha trigat ni 10 segons en tornar a encendre's sol. Quina sensació... L'he tornat a apagar i lo mateix... s'ha tornat a encendre... Hem pres la decisió de desendollar-la (és un llum de peu) hem esperat un minutet a veure si s'encenia o no per començar a patir però per sort no s'ha encès. L'hem deixat desendollat del corrent , i curiosament, a la tarda quan he arribat l'he tornat a endollar i res... encara no s'ha encés sol...

Coses de l'electricitat o realment un efecte paranormal??? :P

dijous, 17 de juliol del 2008

La meva 'jefa'

Feia dies que esperava aquest moment: reunir-me amb la meva 'jefa' per avaluar la feina de l'any passat (2007) i saber què s'espera de mi en aquest any. Sí, ja ho sé, estem a Juliol... però aquesta no és la qüestió. Porto dies indignada perque de les 30 persones que té al seu carrec només quedem 2 per passar per aquest tràmit burocràtic... serà que ens ha deixat pel final perque ens té por???
Doncs això, feia dies que ho esperava, i no sabia quina seria la meva actitut quan m'hi trobés. I és que aquesta dóna que tinc per 'jefa' és un cas molt molt especial. Porto 3 anys amb ella i no deixa de sorprendre'm, parlar amb ella és com parlar amb una paret, no es pot dialogar, porta un discurs aprés i d'aquí no la treus...Un company la va arribar a descriure com un Dementor (personatge de Harry Potter) que et 'xucla'l'energia, diu que cada vegada que ha de parlar amb ella surt del seu despatx fluix i esgotat psicològicament(i no penseu malament!)
Normalment s'està una hora amb cada treballador, doncs amb mi ha estat una hora i només hem parlat de la valoració de l'any passat!!! ens hem quedat a mitjes!!! JUAS! He aconseguit deixar-la sense paraules amb les meves argumentacions!!! He sortit super espitosa del despatx!! Encara noto com la eufòria recorre les meves venes.

Dilluns que ve continuarem, suposo que agafarà forces i prepararà nous arguments, però de moment estic contenta: Primer combat guanyat!

dimarts, 15 de juliol del 2008

La Mesa del Turisme i el català

Retomant el tema dels reportatges de Telemadrid amb Catalunya en el punt de mira, avui vull comentar un article d'opinió que he llegit a 'El Periodico' al respecte.
L'altre dia el Pol em feia el comentari sobre la polémica que hi ha ara amb el turisme i en aquest article d'en Pere Duran i Vall-llossera (Director General de Turisme de Barcelona)es donen moltes dades que suposo que mai apareixeran a Telemadrid.

Si us interessa el tema aquí teniu el link

Les enquestes diuen que tenen més problemes els turistes d'altres comunitats d'Espanya que els anglesos, francesos, italians, alemanys o americans...
quina lectura es pot treure d'això?

dilluns, 14 de juliol del 2008

Gato Negro Dragón Rojo

Com més escolto aquest CD d'Amaral més m'agrada.

Suposo que encara és aviat per trobar el video al YOU TUBE però sempre hi ha gent creativa! :P

Podria dir que 'El artista del alambre' és la cançó que més m'agrada.

dissabte, 12 de juliol del 2008

TELEMADRID: Informació o Desinformació?

Ahir, veient el Telenotícies, vaig tornar a sorprendre'm amb una notícia en la que parlaven del reportatge de TELEMADRID 'ciudadanos de segunda'de fa uns mesos. Fa un temps ja vaig sentir parlar d'un que havien fet comparant la solidaritat dels catalans i la dels madrilenys, fent uns muntatges espectaculars. Però en el reportatge d'ahir parlaven de la llengua catalana i castellana a Catalunya:


A 'YOU TUBE' hi podeu trobar els cinc videos del reportatge. Els he vist tots, suposo que en el fons soc una mica massoca :P, i no entenc com, essent tant dolents aquí en Catalunya, continua venint tanta gent que se sent maltractada per nosaltres...

Per sort conec gent no catalana i no espanyola pels que aprendre el català no ha suposat cap esforç sobrenatural, més aviat tot el contrari, gent que s'ha esforçat per aprendre'l únicament pel plaer que suposa conèixer una nova llengua i una nova cultura.

No sé què és el que preten TELEMADRID amb aquest tipus de reportatges, però lo que està clar és que no deixa de ser una forma de cultivar l'odi en tots aquells que no coneixen la nostra cultura explicant coses que no tenen res a veure amb la nostra realitat.

Una llàstima!

dimecres, 2 de juliol del 2008

La revenja del Bicing

Com passa el temps, ja fa més d'una setmana des de la revetlla de Sant Joan i no he tornat a escriure res!
Aquesta calor m'està matant, em treu les ganes de tot... de fet porto uns dies apàtica i mústia... a això se li diu 'astenia estival'?

Ahir vaig tornar a agafar el bicing al matí per anar a la feina i no sé si ho tornaré a fer a aquestes hores. És tot un risc!!!
El terminal va intentar vacilar-me una altra vegada, però com que ell és una màquina i jo tinc cervell no em va tornar a prendre el pel... Em va dir que agafés la bici 10 i en veure que no me la donava vaig anar a la 12 i.. voila! allà estava esperant-me... :) Però la revenja del bicing estava per arrivar, quan vaig arribar al meu destí i vaig intentar deixar la bici a la estació no vaig poder, cap terminal m'acceptava la bici... només tenia 5 minuts abans de que el bus sortís!!! vaig anar a una altra estació propera i lo mateix, la bici no quedava fixa!!! histèrica veia el bus i que ja era l'hora... així que vaig deixar la bici allà... amb el pivotet verd amb el risc de que em posessin una multa de 150 euros per no tornar la bici (ja que no quedava registrat enlloc que sí que ho havia fet). Vaig estar trucant al número d'incidències del bicing des de les 7.25 fins a les 8.15 que vaig aconseguir que una noia (he de dir que molt atenta) em va aconseguir sol·lucionar el tema...

I res,a la tarda vaig tornar caminant a casa i coses del destí: a l'aparcament de bicis on tinc la meva aparcada, just al costat, hi havia una bici del bicing lligada que algú es deu haver agenciat!