dimarts, 24 de juny del 2008

Revetlla de Sant Joan


Ahir a la nit, per la revetlla, vaig anar a una festa on únicament coneixia al meu acompanyant. Tot i que havia sentit parlar d'un parell que em podria trobar allà mai havia coincit amb ningú a cap puesto, però bé... per què són les festes si no és per conèixer gent???

Vam arribar els primers, just a l'hora que ens havien convocat. Només estaven nosaltres i els 'organitzadors' de la festa (era casa seva), la resta va començar a arribar una hora i mitja més tard....(no acabo d'acostumar-me a la impuntualitat!)

Però bé, m'ho vaig passar molt bé, no era la única que no coneixia ningú i això uneix :P, bé, això i la cervesa, la sangria i el vi, jejejeje

A l'hora de tornar cap a casa vam decidir agafar el bicing. Potser el nostre estat no era el més apropiat però no hi havia gaire trànsit i s'anava de conya... M'encanta anar en bici de nit per barcelona, amb la fresca... tens una sensació de llibertat....(crec que el meu cervell encara es troba sota els efectes de l'alcohol :P)

Resumint la meva revetlla de Sant Joan: gent molt maca, sangria molt bona, i passejada en bici més que agradable per barcelona : un 10!

divendres, 20 de juny del 2008

La Catedral del Mar

Aquest temps sense internet ha fet que invertís més temps en llegir i ja m'he acabat la Catedral del Mar.

M'ha agradat molt... tothom que em parlava d'aquest llibre ho deixava molt bé, cosa que em feia por perque de vegades tantes expectatives poden ser contraproduents, però en aquest cas no ha estat així.


L'afegeixo a la llista dels meus llibres preferits.

El pròxim que començaré: El Celler

dijous, 19 de juny del 2008

Una de cal i una d'arena

Ahir vam decidir donar-nos d'alta amb Telefònica (línea+duo), avui m'han trucat a les 7,55 a.m. per preguntar-me si m'anava bé que que m'ho fessin aquest mateix matí i res, a les 13h ja tenia línea de telèfon nova i servei d'internet.

Que bé!!!!

Però avui no tot ha estat positiu... Avui se m'ha punxat una roda!!! Em quedaven 30 min. aproximadament per arribar a casa quan m'he adonat que la roda del dabant feia un soroll extrany, i en el primer semàfor he vist que tenia una xinxeta clavada a la roda. Quina mala llet!!! qui llença xinxetes al terra!!!??? He pensat que seria millor no treure-la i continuar com si res... i quan ja gairebé havia arribat a casa s'ha desinflat del tot. Aisss... almenys ja havia arribat!

Demà em tocarà odissea bicing pel matí... amb què em trobaré??? menys mal que ja serà divendres!! a la tarda portaré la roda a que me l'arreglin i a veure si me la donen demà mateix perque dissabte farà sol i vull anar a la platja!!!
Només espero que la Guardia Urbana no es porti la meva bici pensant-se que està abandonada...

dissabte, 14 de juny del 2008

La vida sense internet

Ara farà dues setmanes que estic sense internet a casa i m'he adonat que soc una internet-addicta.
Què fèia quan no en tenia?
Ara necessito internet per decidir quina peli vull anar a veure al cine, a quin restaurant podem anar a sopar, on podem anar de vacances, per perdre el temps mirant les aplicacions que m'han enviat al facebook... i el mail! menys mal que això sí que ho puc mirar a la feina! :P

Bé, potser en el temps que triguen en tornar a donar-me d'alta em desintoxico i ja no el necessito...

Salut a tots!

dilluns, 2 de juny del 2008

Bicing 'Vacilón'

Avui dilluns m'he trobat que gairebé el primer contacte amb el món que he tingut ha estat amb una màquina que s'ha rigut de mi durant... calculo que 4 minutets...
Als matins, com gairebé tothom, vaig al minut, tots els meus moviments des de que poso el primer peu a terra estan ficats dintre d'un horari molt ajustat que em permet arribar a l'autobús amb 5 minuts de marge.
El cas és que avui tot estava calculat per no agafar la meva bici i agafar una bici del bicing. Doncs bé, en arribar a l'estació de bicis més propera acosto la meva targeta i m'envia a agafar la bici nº10. Quan arribo a la bici 10 veig que el llum que indica l'estat de la bici està vermell, de totes maneres intento agafar-la però res... Penso que no ho he vist bé, així que torno a la pantalleta i en tornar a posar el carnet em diu que ja tinc una bici agafada! Coi! com que ja tinc una bici? Torno a la 10 i res... que no surt. De sobte veig que la llumeta de la bici nº12 està fent pampallugues, així que m'acosto però justament quan intento agafar-la es queda de color vermell... Doncs res, torno a la pantalleta, fico el carnet i em diu que agafi la bici nª12, vaig a la 12 i la llumeta està de color vermell. Jo acostumo a ser una persona molt deductiva però no tenia temps per posar-me a pensar què coi estava passant, així que anava una altra vegada a la pantalleta quan he vist que la bici 10 tenia el llum fent pampallugues!!!! la he tret ràpidament i cames ajudeu-me!
He arribat amb un parell de minuts de marge!



A la tarda sembla ser que hi ha hagut una incidència amb la comunicació de les estacions i m'ha estat impossible agafar una bici en un trajecte de 30 minuts que finalment he fet caminant... però no em queixaré, que caminar és molt sa!