dilluns, 31 de març del 2008

I need holidays!!!

Avui ho he vist clar, necessito vacances ja! És dilluns i a la feina tot em semblaven problemes... és això un simptoma d'estress?

Els cinc dies de setmana santa no van ser precissament unes vacances tot i que no havia de treballar, i els últims dos caps de setmana tampoc han estat lo que tots acostumem a entendre per cap de setmana. L'últim mes es resumeix en un anar i tornar, llargues esperes, i dormir sola...

Però bé... què hi farem! èpoques dolentes sempre n'hi ha, i ara només espero que aquesta s'acabi ben aviat.

divendres, 28 de març del 2008

i... ja està!!

Sí, ja està, ja ha passat una altra setmaneta. Dimarts, dimecres, dijous i divendres... setmana de quatre dies! ja podríen ser totes així.

Recordo que dimarts va ser molt dur, però el dimecres les meves cames ja van respondre com sempre.

I avui ja és divendres, ja estic amb l'uniforme d'estar per casa perquè avui ja no surto.... M'agrada tant aquest moment en que em trec la roba i em poso cómoda amb les meves sabatilles.....

uhmmmmmmmmmmm quin plaer!!!!!

dimarts, 25 de març del 2008

Començament de setmana

Aquests dies sense fer res han passat factura i m'he adonat aquest matí quan m'he pujat a la bici per anar a la feina.
El trajecte és curt i per una 'zona pacíficada' (denominació que l'ajuntament dóna a la zona 30), raó per la qual hauria d'anar tranquil·la ja que els cotxes no poden anar molt ràpid. Però tot i això no ho puc evitar, en el moment que sento un motor darrera meu començo a donar pedals tan ràpidament com puc.

I res, avui dimarts com si fos dilluns, he arribat a la feina a les 8 i ja no podia més. Bona manera de començar la setmana!

dilluns, 24 de març del 2008

El tigre y la nieve

Sí, aquestes 'vacances' estan essent una mica atípiques per a lo que acostumen a ser normalment. Però les circumstàncies són les que són i aquesta vegada no he pogut marxar enlloc.
De totes maneres, aquests dos últims dies els estic aprofitant per llegir i veure pelis.


Aquesta tarda li ha tocat a 'El Tigre y la nieve'. M'ha agradat molt, m'agrada aquesta mena de bogeria del personatge de Benigni, el seu optimisme, aquesta manera que té de no decaure en cap moment, de trobar solucions a qualsevol problema...em recorda molt al paper que feia a 'La vida es bella' però en un altre escenari més actual.

Todo bajo el cielo

Per fi he acabat aquest llibre. Dic 'per fi' no perquè no m’agradés sinó perquè he trigat més d’un any!!!! mai trobava el moment per posar-me a llegir i el fet de no agafar transport públic per moure’m també ha influït. Però ja està, ara ja puc dir que me l’he llegit i que sí, que m’ha agradat.


La cultura oriental sempre m’ha cridat l’atenció i aquest llibre m’ha servit per aprendre que certs conceptes bàsics del Taoisme coincideixen amb la meva 'filosofia':
'aprengui a veure lo que hi ha de bo en lo dolent i lo que hi ha de dolent en lo bo'
'lo més important de la vida és la felicitat....Sigui la teva vida llarga o curta, saludable o malaltissa, intenta ser feliç'
'la tortuga posseeix la longevitat perquè es condueix de manera pausada, actuar precipitadament escurça la vida'

És el primer llibre que llegeixo de Matilde Asensi i encara que tinc a la cua 'La Catedral del Mar', i la 'Sang dels innocents' crec que no trigaré en llegir-me 'Iacobus', que m'està esperant a la prestatgeria.

diumenge, 23 de març del 2008

End of Spear

Avui he vist aquesta película. És molt interessant tot i que més de la meitat dels diàlegs són en l'idioma dels waodani i no hi havia subtítols. Suposo que m'he perdut moltes coses però l'història es pot seguir perfectament.



La película tracta d'un grup de misioners que viatja a la selva de l'Amazonas cercant una de les tribus més violentes del planeta: els waodani. Però no explicaré res més per si us ve de gust veure-la.

Em resulta difícil de creure que encara quedin tribus com aquestes a les selves de l'Amazonas, tribus a les quals la 'civilització' no hi ha arribat encara...

dissabte, 22 de març del 2008

DIA INTERNACIONAL DE L'AIGUA

Avui és 22 de Març, dia internacional de l'aigua.

"L'aigua és un compost químic transparent, inodor, insípid, quimicament format per hidrogen i oxigen, de fórmula empírica H2O, que fon a 0 °C i bull a 100 °C, el qual, en un estat més o menys impur, constitueix la pluja, els mars, els llacs, els rius, etc. A la natura tota l'aigua es troba barrejada amb altres substàncies (sals minerals, gasos, partícules en suspensió,...). Mai no hi podrem trobar aigua pura. L'aigua pura només es pot obtenir en el laboratori mitjançant processos de purificació, com ara la destil·lació." (Viquipèdia)



L'aigua és un bé escàs... FEM UN BON US, ESTALVIEM!

dilluns, 17 de març del 2008

Fins on pot arribar la desesperació?

És difícil imaginar que deu passar pel cap d'algú per provocar una catàstrofe com la que ha provocat una dona aquest matí a la Rbla. Prim.
Realment la desesperació pot provocar això?
No pensava en les conseqüències de la seva acció?


divendres, 14 de març del 2008

Per fi tinc el carnet del BICING

Sí, ja ha arribat, començava a impacientar-me però de fet ha trigat exactament 10 dies en arribar a la meva bústia.

Ara ja el tinc activat i potser aquesta nit, quan torni cap a casa, ja el faig servir... sempre i quan la cervesa no m'afecti gaire, ja se sap: 'SI BEBES NO CONDUZCAS'


APA,
Bon cap de setmana!

dimarts, 11 de març del 2008

Tarda especial

Aquesta tarda ha estat especial. Avui tocava gimnàs però també havia de fer uns encàrregs pel centre així que he anat amb la bici i almenys he fet exercici. A més d'assolir els meus objectius he gaudit molt del trajecte (semblo un anunci de TMB!)

Doncs sí, he agafat carrer provenza, diagonal, rambla catalunya i he aparcat la bici abans d'arribar a Catalunya... també em venia de gust caminar...

El meu estat d'ànim era tan positiu que ni la quantitat de gent que hi havia pel centre m'ha agobiat...

La imatge de la tarda ha estat aquesta:




Un cantautor cantant aquesta cançó d'Ismael Serrano en un indret que sempre he pensat que té molt d'encant...

Una vegada a casa ja només em queda la dutxa per acabar aquest dia perfecte..

diumenge, 9 de març del 2008

Mercedes Clase E Business Edition

Fa dies que veig aquest anunci i penso: per què estem tan malament vistos els ciclistes?

A aquest cotxe i al seu típic 'simbolet' ni el vent, ni l'aigua, ni el foc és suficient per fer-lo malbé.... però en canvi ha d'aparèixer el ciclista de torn que és capaç d'aixafar-lo....



El que hem d'aguantar!!!!!

dimarts, 4 de març del 2008

BICING

He decidit començar un blog amb les experiències diàries sobre les dues rodes.

Ja porto gairebé un any rodant per la ciutat.
Ahir em vaig donar d'alta al Bicing, iniciativa de l'ajuntament de Barcelona en un intent d'aconseguir una ciutat més sostenible... Ja se sap, ésser sostenible està de moda!

Ara només falta més carrils bici i més concienciació per part de tots (vianants, cotxes i ciclistes!)